PROTEST - Pasajul Basarab naste turbulente Mai multe persoane care locuiesc in apartamentele din zona Pasajul Basarab-Orhideelor s-au urcat ieri pe acoperisul unui imobil si au amenintat ca se arunca daca municipalitatea nu le rezolva situatia locat
PROTEST - Pasajul Basarab naste turbulente Mai multe persoane care locuiesc in apartamentele din zona Pasajul Basarab-Orhideelor s-au urcat ieri pe acoperisul unui imobil si au amenintat ca se arunca daca municipalitatea nu le rezolva situatia locativa. Protestatarii sunt chiriasi in imobilul care urmeaza sa fie demolat pentru construirea pasajului. Ei trebuie sa-si paraseasca locuintele in cateva zile si, potrivit legii, nu au dreptul la despagubirile pe care le-au primit deja proprietarii din zona. La fata locului s-au deplasat reprezentati ai Politiei, pompieri, precum si o ambulanta. Protestul spontan a fost intrerupt ieri la orele pranzului.   CONCERT - Tori Amos a uluit Bucurestiul Tori Amos a sustinut vineri seara la Sala Polivalenta un concert in care a impresionat publicul de aproximativ 3.000 de persoane. Cu o peruca bruneta, in rochie rosie si cizme inalte, negre, artista si-a facut aparitia pe scena aproape de ora 21:00. "E foarte multa vreme de cand vreau sa vin aici", s-a adresat ea publicului, pe la jumatatea spectacolului.   BRASOV - Uzina Rulmentul nu se dizolva Tribunalul Brasov a suspendat dizolvarea voluntara a Uzinei Rulmentul, la cererea actionarilor minoritari. Acestia au contestat decizia luata de AVAS, cea care detine pachetul  majoritar, pe motiv ca productia  ar putea sa continue.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.