E LA MODA! - Succes de haute couture romanesc

Se spune ca unul din cele mai grele lucruri nu este neaparat sa atingi succesul, ci sa te mentii pe val. Doina Levintza stie bine asta. Recent, in cadrul evenimentului Moda e Musica
  E LA MODA! - Succes de haute couture romanesc

Se spune ca unul din cele mai grele lucruri nu este neaparat sa atingi succesul, ci sa te mentii pe val. Doina Levintza stie bine asta. Recent, in cadrul evenimentului Moda e Musica din Sibiu, a demonstrat inca o data ca moda inseamna arta pura. (Anca Stanescu)


EDUCATIE - Filmul lui Mungiu, in scolile franceze

Cristi Mungiu face educatie sexuala elevilor francezi. Filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" va fi proiectat in liceele din Franta, in ciuda opunerii initiale a ministrului Educatiei, Xavier Darcos. Pelicula va beneficia de o versiune DVD, ca urmare a castigarii Premiului Educatiei Nationale din Franta. (Dana Cobuz)



CANTARI PE LITORAL

Fly Project, live la Eforie Sud Ieri a vazut lumina... noptii (la ora 22:00!) proaspat lansatul spre distractie Mega Disco Club "The One" - Casino Eforie Sud. DJ Project a asigurat coloana sonora (de calitate!) a evenimentului. Azi, seria concertelor "tari" va continua cu cei de la Fly Project. Programul viitor ii include si pe: Anda Adam, Corina, Morandi, Parazitii, Accent si Simplu. (Anca Stanescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.