Mijlocasul echipei Ceahlaul Piatra-Neamt, Costel Ilie , a fost eliberat din arestul Politiei Piatra-Neamt, acuzat fiind de trafic de influenta. Fotbalistul nemtean va fi judecat in stare de libertate, fiind sub control judiciar si neputan
  Mijlocasul echipei Ceahlaul Piatra-Neamt, Costel Ilie , a fost eliberat din arestul Politiei Piatra-Neamt, acuzat fiind de trafic de influenta. Fotbalistul nemtean va fi judecat in stare de libertate, fiind sub control judiciar si neputand parasi tara pana la elucidarea procesului. "Nu stiu de cat timp este aceasta decizie, dar important este ca sunt acasa, alaturi de familia mea. Luni ma voi prezenta la stadion pentru a intra in programul echipei", a declarat Costel Ilie. Oficialii gruparii nemtene sunt alaturi de fotbalist. "Sunt bucuros ca este liber. Suntem alaturi de el, dar daca va reveni in lotul Ceahlaului depinde numai de antrenorul Viorel Hizo", a spus presedintele CA al nemtenilor, Viorel Mestecaneanu. Tehnicianul a replicat: "Cat e nevinovat, se afla in lotul meu. Il astept!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.