BBC a fost nevoit sa-si puna cenusa in cap in fata reginei Marii Britanii pentru ca a insinuat in trailer-ul unui documentar despre viata regala ca aceasta ar fi distrus o sedinta foto parasind platoul inainte de final. Postul britanic de televiziune
BBC a fost nevoit sa-si puna cenusa in cap in fata reginei Marii Britanii pentru ca a insinuat in trailer-ul unui documentar despre viata regala ca aceasta ar fi distrus o sedinta foto parasind platoul inainte de final. Postul britanic de televiziune a dat vina pe o companie producatoare, RDF Media Group, care a editat trailer-ul si care insinua ca regina s-ar fi simtit extrem de jignita cind i s-a cerut sa-si dea jos coroana, moment in care aceasta ar fi iesit instantaneu pe usa. Compania care a creat filmuletul a realizat o alipire neinspirata a imaginilor. Trailer-ul arata cum reginei i se cerea sa-si dea jos coroana, urmatoarea imagine insa o infatisa pe aceasta deplasindu-se cu pasi apasati de-a lungul unui coridor, spunind angajatilor care o urmau: "Nu mai schimb nimic. M-am saturat sa ma tot schimb. Nu, multumesc!". De fapt, aceasta din urma scena s-a petrecut inainte si nu in timpul sedintei, cum ar fi reiesit dupa montaj, iar regina tocmai se hotarise asupra costumatiei pe care urma s-o poarte in fata aparatului foto. Sedinta a decurs perfect, toata lumea fiind extrem de multumita de rezultat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.