"Politistii si-au facut datoria in ce priveste dezvoltarea clanurilor mafiote din Braila" - Comunicat al Politiei.
In slujba Pentagonului
Dronele armatei romane efectueaza misiuni de supraveghere. Scopul este identificarea tuturor factorilor care ar periclita siguranta si securitatea viitoarei baze de la Kogalniceanu.
Vorba analistului
"Daca, printr-un miracol, invitatia de aderare la NATO ar fi fost lansata in 1997, alta ar fi fost soarta partidelor din CDR" - Zoe PETRE.
Prieteni de familie
"Basescu a fost la mine in casa, a baut, a chefuit si i-a dat baiatul meu niste hartii, ca avea niste autorizatii pe panouri de publicitate. Si ce-a facut Basescu? Le-a dat la politia economica" - Ion Chirita.
Acord pentru magistrati
Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a semnat actul de aderare a Romaniei la Academia de Drept European, in scopul imbunatatirii pregatirii profesionale a magistratilor.
Pensii pentru procente
Democratul Valeriu Tabara a declarat ca PNL si PSD sustin legea pensiilor pentru a castiga in sondajele de opinie, nu pentru ca ii intereseaza soarta pensionarilor.
Protectorul Vacaroiu
Angajatii Turism Muntenia sustin ca cei care incearca sa puna mana pe societate se bucura de protectia presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu.
PF Teoctist cAtre Benedict al XVI-lea
Patriarhul Teoctist si-a exprimat speranta ca Biserica Catolica
sa revina asupra afirmatiilor potrivit carora ar fi "unica si adevarata Biserica a lui Cristos", pentru a nu periclita relatiile dintre Biserici.
Plan anti-canicula
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a fost desemnat seful Comitetului pentru coordonarea actiunilor de prevenire si de reducere a efectelor caniculei.
Muresan ii vrea romani pe Didy si Tony
Oficialul de la CFR crede ca atacantul brazilian si fundasul dreapta franco-portughez ar trebui naturalizati si folositi de Piturca la Nationala.
Afaceri interne
Ministrul Cristian David participa la Forumul Salzburg privind extinderea Spatiului Schengen, reteaua de informatii europene si viitoarea politica europeana in domeniul afacerilor interne.
Somaj in scadere
Rata somajului inregistrata la finalul lunii iunie este mai mica cu 1,2 puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Dinamo atacata de Iancu
"Borcea a spus ca Dinamo incepe meciurile de la 1-0. O fi vreun avertisment sau va trebui sa ne dam deoparte? Ar trebui sa se sesizeze Lupescu sau Sandu", a spus boss-ul lui "Poli".
Carol I in Piata Victoriei
O statuie ecvestra a regelui Carol I, realizata de sculptorul Florin Codre, va fi amplasata in Piata Victoriei din Bucuresti.
BBC isi cere scuze
BBC i-a cerut scuze Elisabetei a II-a pentru ca a sugerat intr-un material ca Majestatea Sa ar fi apostrofat-o pe Annie Leibovitz.
Laptele previne bolile cardiace
Consumul zilnic de lapte poate proteja organismul impotriva bolilor cardiace si a diabetului de tipul II, potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori britanici.