Cantareata americana Pink a declarat intr-un interviu acordat sky.com ca se gandeste serios sa adopte un copil impreuna cu sotul sau, Carey Hart, cunoscut participant la cursele de motocros. Pink, pe numele sau real Alecia Moore, in varsta de 27
Cantareata americana Pink a declarat intr-un interviu acordat sky.com ca se gandeste serios sa adopte un copil impreuna cu sotul sau, Carey Hart, cunoscut participant la cursele de motocros. Pink, pe numele sau real Alecia Moore, in varsta de 27 de ani, a declarat pentru revista Now: "Un copil adoptat este la fel de frumos ca si unul biologic". Tot ea a adaugat: "Eu salvez caini, asa ca de ce nu as salva niste copii?", a adaugat Pink. Intrebata daca viata de femeie casatorita a schimbat-o, Pink a spus ca nu a remarcat nimic, mai ales ca din cauza concertelor este mereu pe drumuri. RIVALITATE. Britney Spears a fost si ea un subiect de conversatie, cunoscut fiind faptul ca Pink o considera pe aceasta mai mult o animatoare, o producatoare de show-uri, decat o cantareata in adevaratul sens al cuvantului. Intrebata daca va scrie un cantec pentru Spears, vedeta a raspuns ca nu este sigura ce decizie va lua: "lucrul acesta prea curand". "Nu pentru ca nu o plac, ci pentru ca sunt de parere ca nu este destul de nebuna sa cante melodiile mele. Cand spun cantareti adevarati ma refer la Lauryn Hill, Faith Hill - si as scrie pentru Amy Winehouse, pentru ca ai nevoie de o atitudine serioasa pentru a canta idioteniile despre care scriu". TOP. Recunoscuta pentru stilul indraznet in care se imbraca si pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la varsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influente R&B. Urmatorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influente rock si a fost lansat in 2001, fiind pana in prezent cel mai bine vandut material al sau. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Dona€™t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" si "Family Portrait".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.