Actiunile emise de SC Silcotub SA Zalau au fost retrase de pe Bursa de Valori Bucuresti, incepand cu sedinta de ieri. Decizia vine dupa ce, in decembrie 2006, CNVM a aprobat cererea Tubman Holdings Limited de retragere de la tranzactionare a titluril
Actiunile emise de SC Silcotub SA Zalau au fost retrase de pe Bursa de Valori Bucuresti, incepand cu sedinta de ieri. Decizia vine dupa ce, in decembrie 2006, CNVM a aprobat cererea Tubman Holdings Limited de retragere de la tranzactionare a titlurilor Silcotub.
In urma ofertei derulate in ianuarie 2007, la un pret de 27,50 lei pe actiune, Tubman Holdings Limited a ajuns la o participatie de 87,51%, iar Talta Trading Marketing la 11,58% din capitalul Silcotub Zalau. Grupul luxemburghez Tenaris a cumparat aceste doua firme si detine, astfel, peste 99% din numarul total de actiuni.
In primul trimestru din 2007, afacerile companiei au avansat cu 23,6%, pana la 190,79 milioane lei, cu un profit net de 40,36 milioane lei. Pentru acest an se estimeaza un profit brut de 20 milioane dolari, in scadere cu 4% fata de anul trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.