Cotidianul va prezenta in editia de luni, 16 iulie 2007, o ancheta despre beneficiarii a doua proiecte ANL. Agentia a demarat in secret construirea celor 134 de vile, deoarece printre beneficiari sint ministri, secretari de stat sau consilieri de min
Cotidianul va prezenta in editia de luni, 16 iulie 2007, o ancheta despre beneficiarii a doua proiecte ANL. Agentia a demarat in secret construirea celor 134 de vile, deoarece printre beneficiari sint ministri, secretari de stat sau consilieri de ministri. Toti acestia, in mod normal, nu ar fi trebuit sa beneficieze de o repartitie pentru aceste vile, deoarece nu indeplinesc criteriile de departajare a solicitantilor impuse de catre conducerea ANL oamenilor simpli. Proprietarii acestor vile detin alte case, vile, cabane sau apartamente si depasesc cu mult virsta maxima ceruta de ANL. Pentru o vila cu patru camere plus dependinte in suprafata construita de 219,60 de metri patrati, un ministru a platit mai putin de 106.000 de euro, adica 482 de euro metrul patrat construit, de trei-patru ori mai putin decit pretul pietei.

Cel de-al doilea proiect se refera la construirea a 101 apartamente a cite una, doua sau trei camere. Un secretar de stat si-a cumparat aici un apartament cu doua camere, platind doar 32.458 de euro. Respectivul secretar de stat mai este proprietarul a inca trei locuinte: un apartament, o casa si o cabana.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.