Esuarea tratativelor privind transferul lui Chivu la Inter a inflamat spiritele in randul suporterilor Romei. Pe site-ul ziarului Il Romanista, majoritatea fanilor considera ca romanul nu mai merita sa imbrace tricoul echipei, unii sustin
  Esuarea tratativelor privind transferul lui Chivu la Inter a inflamat spiritele in randul suporterilor Romei. Pe site-ul ziarului Il Romanista, majoritatea fanilor considera ca romanul nu mai merita sa imbrace tricoul echipei, unii sustinand chiar ca salariul sau ar trebui redus drastic. "Cristian merita sa piarda un an competitional. Nu l-as chema nici macar la reunire si l-as elimina de la echipa", a scris Antonio, in timp ce Federico este de parere ca jucatorul merita tinut in tribuna si supus unei presiuni infernale. "Cand te gandesti ca la el in tara sunt atat de saraci, iar el a refuzat 4,7 milioane de euro. Mi-e scarba", este textul unui alt mesaj postat pe site-ul amintit. Cei care nu-l vad pe Chivu drept principalul vinovat sunt in minoritate. Cei mai multi dau vina pe fratii Becali, pe care, in opinia lor, clubul ar trebui sa-i dea in judecata pentru a cere daune morale, altii cred ca Massimo Moratti, presedintele lui Inter, e cel care a gresit, de acuzatii nescapand nici sefii Romei, pentru ca nu au gestionat cum trebuie situatia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.