Azi

- Romexpo gazduieste cea de-a XI-a editie a expozitiei internationale de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si industriei alimentare, INDAGRA. In cadrul expozitiei are loc conferinta internationala "De la

Azi

- Romexpo gazduieste cea de-a XI-a editie a expozitiei internationale de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si industriei alimentare, INDAGRA. In cadrul expozitiei are loc conferinta internationala "De la ferma la consumator".

- Mecanica Ceahlau, Piatra Neamt, lanseaza noi masini si utilaje agricole.

- Se deruleaza oferta publica de vanzare a obligatiunilor lansate de BCR, emisiunea avand o valoare de 200 milioane lei.

- Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, face o vizita de lucru in Grecia

- Editura Humanitas lanseaza volumul "Fie-ne tranzitia usoara".

Maine

- Bancpost lanseaza noile carduri AMEX cobrandate (Casa Doina-Hotel Parc)

- IBP Publishing & Conferences organizeaza a doua editie a evenimentului international Emerging Europe Energy Summit, sub auspiciile Guvernului Romaniei (9-10 nov., Vienna Marriott Hotel, Austria)

- Se inaugureaza pavilionul Frantei in cadrul salonului INDAGRA. Participa ambasadorul Frantei in Romania, Hervé Bolot (Romexpo, pavilion 20)

- Complexul Poloexpo (Ghimbav, Brasov) gazduieste expozitia TOWNS, organizata de Expo 24, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Asociatia Romana de Salubritate, Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate, Politia Romana, Asociatia Municipiilor din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.