Dezvaluirile au fost facute in urma audierilor de la Inalta Curte de Justitie de la Londra.

Hamilton risca sa piarda
punctele cistigate pe pista Inalta Curte de Justitie din Londra a inceput audierile preliminare in scandalul de
Dezvaluirile au fost facute in urma audierilor de la Inalta Curte de Justitie de la Londra.

Hamilton risca sa piarda
punctele cistigate pe pista Inalta Curte de Justitie din Londra a inceput audierile preliminare in scandalul de spionaj presupus intre scuderiile McLaren si Ferrari. Primii chemati au fost inginerul Mike Coughlan, de la echipa britanica, si logodnica acestuia, dupa ce in locuinta sa au fost gasite mai multe documente confidentiale referitoare la Ferrari. Dezvaluirile acestuia in fata instantei au fost covirsitoare, iar in cazul in care vor fi confirmate scandalul ar putea duce la excluderea McLaren din competitie. Coughlan a precizat ca Jonathan Neale, nr.r in scuderia britanica, PDG la MCLaren Group, si Martin Whitmarsh, PDG al echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, stiau ca directorul lor tehnic are in posesie 780 de pagini cu noul monopost Ferrari, F2007, si informatii cu privire la functionarea interna a scuderiei italiene.

Mai mult, Mike Coughlan, a recunoscut ca primise documentele printr-un CD de la Nigel Stepeney, seful mecanicilor concediat de Ferrari dupa ce a fost banuit de sabotaj. Oficialii de la Ferrari inevstigau ieri momentul scurgerii de informatii, primele banuieli indicind sfirsitul lunii aprilie sau inceputul lunii mai. In paralel, tribunalul din Modena a decshis o ancheta, iar Federatia Internationala de Automobilism a anuntat ca McLaren risca excluderea sau depunctarea pilotilor in cazul in care acuzatiile de "spionaj industrial" se dovedesc reale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.