Ea a inceput sa stranga cele 100.000 de semnaturi de sustinere necesare unui candidat independent pentru inscrierea in cursa electorala. In calitate de europarlamentar, Mihaela Mihai isi propune, intre altele, sa promoveze cultura si identitatea popo
Ea a inceput sa stranga cele 100.000 de semnaturi de sustinere necesare unui candidat independent pentru inscrierea in cursa electorala. In calitate de europarlamentar, Mihaela Mihai isi propune, intre altele, sa promoveze cultura si identitatea poporului roman si sa deschida "o alta cale in politica romaneasca, prin curatenie morala, competenta, respect al promisiunilor facute". Celelalte obiective ale candidatei, inserate in programul electoral, pot fi urmarite pe site-ul www.mihaelamihai.com. Mihaela Mihai este presedintele Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania (UALPR), pe care a infiintat-o; este autorul Legii 109/2005 privind indemnizatia pentru activitatea de liber profesionist a artistilor interpreti sau executanti din Romania si este presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Cultura si Arta din cadrul CNS Cartel-Alfa. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.