INCASARI-RECORD. "Harry Potter si Ordinul Phoenix", a cincea parte a francizei de succes inspirata din romanele lui J.K. Rowling, a inregistrat un record in box office-ul american, 12 milioane de dolari, cea mai mare suma colectata de un film lansat
INCASARI-RECORD. "Harry Potter si Ordinul Phoenix", a cincea parte a francizei de succes inspirata din romanele lui J.K. Rowling, a inregistrat un record in box office-ul american, 12 milioane de dolari, cea mai mare suma colectata de un film lansat la miezul noptii, intr-o miercuri. Recordul anterior a fost detinut de lungmetrajul "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui", care, in 2003, a obtinut din spectacolele de lansare de la miezul noptii 8 milioane de dolari. "Harry Potter si Ordinul Phoenix" a obtinut incasari mari in prima zi de lansare, in toata lumea: Franta - 5,9 milioane de dolari, Australia - 3 milioane de dolari, Coreea de Sud - 1,5 milioane de dolari, pietele asiatice si pacifice, 7,8 milioane de dolari, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari in prima zi de lansare atat in America de Nord, cat si peste Ocean, din istoria studiourilor de productie Warner Bros. Filmul regizat de David Yates ii are in distributie pe Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint.

PHOENIX, IN FESTIVAL. Statiunea Costinesti va gazdui in perioada 17 iulie - 26 august Festivalul "Galele Studentesti", eveniment organizat de Agentia pentru Sprijinirea Studentilor. Circa 20 de trupe si artisti rock, folk sau dance, printre care Phoenix, Timpuri Noi, Parlament, Ducu Bertzi, Mircea Vintila, DAa€™Vinci, Adi Manolovici, Nationala de Rock, 3 Ceasuri Bune, Mar Verde, Tandem, Salsa, Mania Latina, Afro Latino, Extrem, Imetus, Bacteria H., vor sustine in total 36 de concerte si spectacole live. Toata aceasta desfasurare muzicala va avea loc pe o scena amplasata in aer liber, langa Obelisc. Accesul este liber. (R.I.A.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.