Cel mai popular concurs de graffiti din lume - Write4Gold da startul celei de-a treia editie a festivalului Mountain Dew Urban Fest, maine in Parcul Herastrau. Write4Gold este o competitie profesionista de arta graffiti care are drept obi

Cel mai popular concurs de graffiti din lume - Write4Gold da startul celei de-a treia editie a festivalului Mountain Dew Urban Fest, maine in Parcul Herastrau. Write4Gold este o competitie profesionista de arta graffiti care are drept obiectiv transformarea unui fenomen considerat a€žvandal", intr-un curent artistic exponential pentru cultura urbana. Sambata, de la ora 10:00, opt echipe formate din 4 pana la 6 grafferi vor fi prezenti in Mountain Dew SkatePark-ul - Herastrau pentru a ilustra noi fete ale culturii urbane. Write4Gold 2007 include patru probe. PROBE. Pentru prima proba - concept painting, echipele vor avea la dispozitie aproximativ 8-9 ore pi un perete de 15 m lungime si 2 m latime. Participantilor vor primi o tema data de organizatori, pe care ei o vor ilustra in cel mai scurt timp si in propria interpretare. Cea de-a doua categorie - action throwups va dura doar 2 minute. Un participant din fiecare echipa va avea de scris un cuvant dat de juriu pe loc, cu doua culori alese de el. Pentru cea de-a treia etapa a competitiei - un membru va trebui sa faca o schita in aproximativ o ora, folosindu-se de markere speciale. in ultima parte a concursului, cea de tagging, un concurent din fiecare echipa va trebui sa faca aceeasi semnatura impusa de organizatori, cu ajutorul unui marker sau a unui spray. BREAKDANCE. Write4Gold va beneficia de un juriu international, cu nume sonore ale graffiti-ului la nivel mondial. Pe baza punctajului obtinut la fiecare proba, se va calcula un punctaj final, astfel hotarandu-se echipa invingatoare, care concureaza pentru premii de peste 2500 euro. Atmosfera underground va fi asigurata printr-un super concert live sustinut de CEDRY2K, urmat de breakdance-shows.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.