Arata bine, e celebru si are bani. Evident, din ecuatie nu puteau lipsi femeile. Uneori ce e mult strica. Astfel, in urma unei crize de gelozie, Francesco Coco si amanta sa au fost atacati cu un cutit de o alta amanta a fotbalistului. 

Arata bine, e celebru si are bani. Evident, din ecuatie nu puteau lipsi femeile. Uneori ce e mult strica. Astfel, in urma unei crize de gelozie, Francesco Coco si amanta sa au fost atacati cu un cutit de o alta amanta a fotbalistului.  Fundasul echipei Internazionale Milano, Francesco Coco, a fost agresat de o femeie, care, inarmata cu un cutit, a intrat in locuinta fotbalistului din Porto Cervo, informeaza Gazzetta dello Sport. Coco, dupa ce a petrecut cateva ore in localul a€žIl Billionaire", apartinand patronului echipei Renault, Flavio Briatore, a plecat, in zori, alaturi de o femeie, indreptandu-se spre apartamentul sau. ATACUL. Gazzetta dello Sport scrie ca, la putin timp, o "pretendenta" a lui Coco, intr-o criza de gelozie, s-a dus inarmata cu un cutit la apartamentul jucatorului, probabil pentru a o agresa pe cealalta femeie. Coco a reusit sa-i ia cutitul, dar nu a putut evita bataia dintre cele doua femei, victima fiind obligata sa fuga pe balcon. "Sosirea unei patrule a politiei a pus capat conflictului. Cei trei au fost dusi la comisariat, unde au fost interogati. Coco a decis sa nu depuna plangere", a mai notat Gazzetta dello Sport.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.