Campionatul va avea doua tipuri de intreceri: gatit in aer liber, la ceaun, plita sau gratar, sub ochii juriului international (prezidat de un membru al Academiei de Arte Culinare din Franta), si mancaruri gata pregatite pentru expozitie. Juriul va acorda calificative in functie de gustul mancarii, tehnicile de preparare, indemanare, calitatea aranjamentului vizual, dar si creativitate, inovatie si calitatea prezentarii echipelor. Sunt admisi in concurs profesionisti si amatori, cu sau fara calificari sau diplome, atat individual cat si pe echipe (formate din maxim trei componenti).
"Este un spatiu al <<celei de-a treia culturi>>, care inlesneste dialogul, comunicarea reala pe toate palierele existentei noastre", afirma Zarnescu.(Cezar IOAN)
Despre autor:
Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Mașina fostului campion de Formula 1 Ayrton Senna, scoasă la vânzare. Cât...
Sursa: wall-street.ro