Finantatorul Stelei sustine ca sint multi miliardari in fotbal si "nu te poti duce la ei cu 4-500 de mii de euro".

Gigi Becali si-a facut incalzirea alaturi de Viorel Hrebenciuc in Austria si anunta ca urmeaza un campionat cu jocuri de culise, dar cu arbitrii mai corecti. Finantatorul Stelei a adaugat ca practica premierii echipelor va continua: "Cu siguranta se vor mai da premii la meciurile indirecte. Poate ca vor mai exista si meciuri cumparate, dar doar in retur. E greu si asa, pentru ca acum sint patroni care au bani si nu poti sa te duci la ei cu trei-patru sute de mii de euro. Nu poti sa te duci la Bosanceanu, la Iancu, la Bucsaru sau la Porumboiu cu bani, nu au nevoie. Sint si ei miliardari", adaugind ca "nu poti sa castigi un meci daca vei cumpara un jucator sau doi".

In ceea ce priveste alte jocuri de culise, aceste a vor exista, dar nu vor influenta major campionatul. Revenind la rivalitatea din campionat, Becali a spus: "Borcea valoreaza 300.000 (n.r euro) pentru ca l-am testat eu acum citeva luni. La fel si Copos. Borcea e baiat cuminte, la cite zic eu despre el, nu zice nimic, nu mai are tupeu, mai ales dupa meciul cu CFR Cluj. Eu sint prieten cu Copos. De exemplu, pe 22 ma duc la Eforie, iar el mi-a oferit tot, hotel, yacht, dar tot ii mai dau eu peste nas din cind in cind, cum mai zice si el despre mine. El asa e nascut, are singe de comunist, el e baiat bun, nu are nici o vina, dar daca dai salarii mici, asta esti, un comunist".

Gigi Becali a confirmat ieri ca Hagi va incasa 400.000 de euro, iar Adi Ilie 150.000. "Am facut la Steaua ce vroiam. Am adus oameni cu ideal. Hagi are o avere de 50 de milioane de euro si mai cistiga un milion si jumatate din contracte de publicitate. Nu a venit la Steaua pentru 400.000 cit ii dau eu, sau 600.000 cu prime cu tot. La fel si Adrian Ilie, are avere de 30 de milioane de euro si mai lua 500-600 de mii de euro din munca de impresar. Nu venea el pentru 150.000 cit ii dau eu", a declarat Gigi Becali. Desi a declarat ca nu se va mai amesteca in probleme de tactica, Becali a anuntat ieri ca se pricepe foarte bine la atacanti, avind nevoie numai de 15 minute dintr-un meci pentru a se lamuri in privinta valorii unui fotbalist ofensiv, de aceea Gica Hagi, care are mina libera la transferuri, trebuie sa-l consulte in cazul inaintasilor.