Ieri a fost impuscat un al treilea presedinte de club de la sud de Dunare.

Manol Velev, presedintele clubului bulgar de fotbal Akademik (liga a doua), a fost ranit grav prin impuscare la Sofia. Velev, in virsta de 49 de ani, este sotul d
Ieri a fost impuscat un al treilea presedinte de club de la sud de Dunare.

Manol Velev, presedintele clubului bulgar de fotbal Akademik (liga a doua), a fost ranit grav prin impuscare la Sofia. Velev, in virsta de 49 de ani, este sotul directoarei agentiei guvernamentale pentru tineret si sport, Vessela Leceva, si se afla in stare foarte grava. Atentatul s-a produs in cursul diminetii de ieri, cind victima intra in cladirea in care se afla biroul sau. Velev este implicat in industria jocurilor de noroc si in construirea unor baze sportive. El a investit si in turism, transporturi, comert, afaceri imobiliare si presa. La jumatatea lunii mai, presedintele clubului de fotbal Locomotiv Plovdiv, Alexandr Tassev, fusese impuscat de doua ori in cap in timp ce se plimba cu masina prin Sofia. Cu 19 luni in urma, predecesorul sau la conducerea clubului, Gheorghi Iliev, fusese de asemenea asasinat. Potrivit politiei, Tassev si Iliev erau implicati in traficul de stupefiante. (O.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.