In data de 30.09.2005 SC Ciclop SA Bucuresti, aflata in subordinea Primariei, Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a scos la licitatie service-ul pe care il detinea in B-dul Timisoara, sector 6. La selectie au participat firmele SC Auto
In data de 30.09.2005 SC Ciclop SA Bucuresti, aflata in subordinea Primariei, Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a scos la licitatie service-ul pe care il detinea in B-dul Timisoara, sector 6. La selectie au participat firmele SC Auto Italia Impex SRL Bucuresti si SC Euroconstruct. AGA si Consiliul de Administratie, dupa analizarea ofertelor au dat castig de cauza Auto Italia, prin decizia 2584/06.10.2005. Oferta finala a contractului a fost trimisa castigatorului, cu adresa 267/01.11.2005. Intre timp, Euroconstruct, perdanta licitatiei, a inceput sa faca presiuni la Primaria Capitalei. Practic interesul Euroconstruct se manifesta pentru spatiul din B-dul Timisoara nr. 8-10 in suprafata de 13.745 mp din care 3.830 mp suprafata construita. Drept urmare, la data de 10.01.2006 prin decizia nr.103, Ciclop comunica suspendarea selectiei de oferte, pentru a incerca introducerea in carti a firmei "prietene" Euroconstruct. Drept urmare, Auto Italia a actionat in judecata SC Ciclop SA, pentru nerespectarea unui contract comercial avizat si parafat. Desfasurat pe durata de mai bine de un an si jumatate, procesul a avut drept castigatoare societatea Auto Italia. Ieri, executorii judecatoresti au sigilat spatiile pentru a duce la indeplinire hotararea instantei. Dupa inevitabile lamentari ale reprezentantilor Ciclop care doreau un alt termen de gratie, chipurile pentru mutarea sculelor. Executorul, ferm pe pozitie, le-a amintit ca au avut deja cinci zile la dispozitie si nu va mai admite un nou termen.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.