Inter nu ofera mai mult de sase milioane de euro pentru roman.

Echipa campioana a Italiei, Inter Milano, este dispusa sa dea doar sase milioane de euro pentru transferul lui Cristi Chivu, fata de prima oferta catre AS Roma, care era in valoare de 14 milioane de euro plus Obinna, potrivit Calciomercato. Mai mult, editia de marti a cotidianului „Il Romanista" scrie ca Inter este dispusa chiar sa renunte la negocierile cu AS Roma, in vreme ce miercuri se vor intilni reprezentantii echipei din capitala Italiei, Daniele Prade si Rosella Sensi, si unul dintre agentii lui Chivu, Victor Becali.

Cotidianul italian mai noteaza ca Moratti nu vrea sa ofere un comision de trei milioane de euro catre agentii lui Chivu, dupa ce salariul oferit jucatorului era mai mare decit cel de 4,5 milioane de euro oferit de catre Real Madrid. Unul dintre impresarii lui Chivu, Ioan Becali, a declarat presei italiene ca pentru el este mai important cuvintul lui Moratti decit un contract semnat.

Real Madrid va renunta aproape sigur la roman dupa ce ieri a anuntat transferul, pentru 30 de milioane de euro, al fundasului central Pepe, de la FC Porto, edificator fiind titlul din „Il Messagero": „Ciao Chivu, Real l-a cumparat pe Pepe". (V.D.)