Campionii au lasat cantonamentul de la Flachau pentru o vizita in orasul in care s-a nascut unul dintre cei mai mari compozitori ai lumii, dar nu au ajuns sa viziteze muzeul, intersectandu-se pe traseu cu o parada gay.     Antrenorul Mir
Campionii au lasat cantonamentul de la Flachau pentru o vizita in orasul in care s-a nascut unul dintre cei mai mari compozitori ai lumii, dar nu au ajuns sa viziteze muzeul, intersectandu-se pe traseu cu o parada gay.     Antrenorul Mircea Rednic si-a scos elevii pentru o jumatate de zi din monotonia cantonamentului de la Flachau. "Centrul istoric din Salzburg este extraordinar. Parca am fost in alta lume, mai ales ca, fara sa vrem, a trebuit sa facem fata unei parade ad-hoc", a spus Chiacu, facand referire la o festivitate denumita "Summer Love Parade", si care se organizeaza in fiecare an. "Cainii" au zabovit cateva ore in orasul care l-a dat lumii pe Wolfgang Amadeus Mozart, au facut cumparaturi, dar au "uitat" sa viziteze si muzeul. La plecarea spre Flachau, dinamovistii si-au amintit de duelul cu rivalii din Ghencea. "Daca ei spun ca noi avem sanse minime in Liga Campionilor, este treaba lor. Astea sunt vorbele lui Gigi Becali, dar noi ne vedem de treaba noastra. Vom vorbi pe teren", a mai adaugat Chiacu, acesta fiind nepotul patronului stelist. Ieri dupa-amiaza, Dinamo a sustinut primul meci amical al turneului din Austria, in fata lui Burghausen, din liga a doua germana.      Aseara, 3-0 cu Wacker Burghausen "Cainii" au invins ieri, la Flachau, pe Wacker Burghausen (liga a treia austriaca), cu 3-0, prin golurile marcate de Bratu (a€™38, a€™83) si Zicu (a€™48 - penalty). A fost o partida la discretia campioanei Romaniei,  care si-a permis sa rateze foarte mult. Rednic a folosit formula: Romanovs (Posteuca a€™75) - Blay (Scarlatache a€™46), V. Nastase, St. Radu (Moti a€™46), Musat (Pulhac a€™46) - Margaritescu (Ropotan a€™46) - Bratu, Fernandes (Chiacu a€™46), Zicu - Niculescu (Ad. Cristea a€™46), Danciulescu (Predescu a€™60). Partidele pe care Dinamo le va mai disputa in Austria sunt: cu Eintracht Frankfurt (10 iulie), cu Motherwell (12 iulie) si cu Sparta Praga (15 iulie). Dinamo va participa si la turneul de la Zell am See (18-20 iulie) alaturi de Budejovice, MSV Duisburg si Besiktas.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.