Nu este norocoasa, ci o truditoare. A muncit ingrozitor de mult. Nu pune baza pe lux, ci pe suflet, loialitate si munca. Considera ca este o impolitete sa-i fie mentionata varsta, pentru ca se simte stigmatizata. Astazi, indragita interpreta Mirabela
Nu este norocoasa, ci o truditoare. A muncit ingrozitor de mult. Nu pune baza pe lux, ci pe suflet, loialitate si munca. Considera ca este o impolitete sa-i fie mentionata varsta, pentru ca se simte stigmatizata. Astazi, indragita interpreta Mirabela Dauer isi sarbatoreste ziua de nastere.   "Cred ca orice femeie sau orice om de pe lumea asta asteapta pe cineva in viata. Nu stiu daca cu o tigara sau o carte uitata pe etajera, dar nu exista om care sa nu astepte sau sa nu fi asteptat pe cineva in viata. Eu interpretez cu sufletul si apoi cu vocea. La mine e important intai cuvantul, apoi acea piesa. Daca imi place textul respectiv, cant piesa, daca nu, nu o cant, indiferent de cat de frumoasa ar fi melodia. Daca mie mi se zbarleste pielea pe cap si pe maini, cant acea piesa pentru ca stiu ca o voi transmite publicului. Sa fie lacrima aia care se afla undeva intr-un colt al sufletului. Vreau sa ajung la acea lacrima... Cele mai impresionante cuvinte care mi-au fost adresate le-am auzit la Chisinau. Am ajuns in acel oras dupa ani de zile in care nu ni s-a permis sa calcam acolo. Eram cu formatia Romanticii, cu Mircea Dragan, si in timp ce am cantat eu «Morarita», oamenii au rupt cordoanele de politisti si au intrat pe mijlocul terenului. Am coborat de pe scena si eram ca un gandacel in mijlocul gazonului. Spectatorii au desfasurat un tricolor imens si a venit la mine o batranica. Mi-a spus cu lacrimi ca m-a auzit la radio pe ascuns, ca m-a vazut la televizor pe ascuns si ca Dumnezeu a ajutat-o sa ma atinga. Nu am sa uit niciodata cuvintele acelei femei. Mi-a pupat mana, ceea ce a insemnat... Sunt indragostita de doi ani de zile de o interpreta spaniola. La inceput nu stiam cine este. M-a ajutat Dumnezeu si am plecat in America. Acolo un prieten mi-a facut cadou niste CD-uri cu Isabel Pantoja, care zicea el ca are vocea asemanatoare cu a mea. Pe noul album am facut doua melodii din repertoriul ei si sper sa mai fac. Profesional, mai prolific decat cele 30 de albume pe care le-am scos, nu prea mai am ce sa zic... Nu consider ca am facut vreun sacrificiu. Maria sa publicul este viata mea, iubirea mea, familia mea. Am facut un lucru pe care il ador. Regret ca nu am luat nici un premiu in tara, ca nu am fost niciodata recunoscuta in tara din partea celui in drept. Nu au ce sa faca si se lovesc de mine pentru ca muncesc in continuare. Le promit ca voi incheia aceasta meserie cand va vrea Dumnezeu. Personal, poate ca as acorda mai multa importanta gasirii «printului». Niciodata nu este prea tarziu... Imi doresc sa fiu sanatoasa, sa primesc discul de aur sau de platina de la casa producatoare si titlul sa fie apreciat. Si cum lumea canta de 20 de ani «Te-astept sa vii», sa cante si de pe acest album macar doua piese la fel." Ascultati aici gandurile marturisite de interpreta Jurnalului National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.