Felisa Miceli, ministrul argentinian al economiei, este investigata pentru coruptie, dupa ce in baia sa personala din minister a fost descoperita o punga de hirtie continind peste 60.000 de dolari. Punga a fost descoperita de o echipa d


Felisa Miceli, ministrul argentinian al economiei, este investigata pentru coruptie, dupa ce in baia sa personala din minister a fost descoperita o punga de hirtie continind peste 60.000 de dolari. Punga a fost descoperita de o echipa de genisti care venise sa faca un control antibomba in minister. Ministerul economiei a dat un comunicat conform caruia suma respectiva era destinata cumpararii unui imobil, tranzactia fiind intre timp anulata. Nu se stie inca exact ce acuzatii vor fi formulate la adresa ministrului, iar procurorii au declarat ca principalul punct de interes il reprezinta provenienta banilor.

Investigatia a fost inceputa de echivalentul argentinian al DNA-ului romanesc, dar ulterior a fost preluata de Guillermo Marijuan, procuror federal.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.