Trupa autohtona va sustine un recital de 30 de minute in cadrul concertului de pe 17 iulie.

"Faptul ca vom cinta in deschiderea concertului The Rolling Stones este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi la aniversarea a 30 de a
Trupa autohtona va sustine un recital de 30 de minute in cadrul concertului de pe 17 iulie.

"Faptul ca vom cinta in deschiderea concertului The Rolling Stones este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi la aniversarea a 30 de ani de cariera. Reprezinta o onoare si un privilegiu, emotiile sint foarte mari; am crescut cu muzica The Rolling Stones, modul lor de interpretare si atitudinea, in special, au constituit o inspiratie pentru noi", spune solistul formatiei, Cristi Minculescu. Recitalul trupei va incepe la ora 18.00, si va dura o jumatate de ora. Ii vor urma pe scena The Charlatans, apoi Rolling Stones. Concertul de la Bucuresti al trupei face parte din programul A Bigger Bang European Tour 2007, care incepe in Belgia si se incheie in Marea Britanie. In Romania, mai exista 3.000 de bilete disponibile, pentru categoriile Gazon B (87 de lei, 2.500 de bucati) si Peluza (97 de lei, 500 de bucati).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.