Gigi Becali s-a intors plin de energie din cantonamentul de la Kaprun, unde a jucat fotbal impotriva ziaristilor si s-a plimbat cu bicicleta. Si-a reafirmat optimismul ca Steaua va trece de polonezii de la Zaglebie Lubin, in turul al doilea al Ligii
Gigi Becali s-a intors plin de energie din cantonamentul de la Kaprun, unde a jucat fotbal impotriva ziaristilor si s-a plimbat cu bicicleta. Si-a reafirmat optimismul ca Steaua va trece de polonezii de la Zaglebie Lubin, in turul al doilea al Ligii Campionilor, si a promis ca in doua-trei zile va anunta doua transferuri importante pentru echipa sa. Nu l-a uitat nici pe Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo, cel care, dupa ce l-a vazut la tv desfasurandu-se pe teren in Austria, l-a provocat la o partida de fotbal-tenis.
"El si-asa si-a rupt gatul (n.r. Borcea a cazut la Lisabona, la un meci de tenis cu piciorul impotriva lui Rednic), isi mai rupe si capul, de ma duc la puscarie din cauza lui. Daca joc cu el, este atentat. Dar nu am cum sa joc fotbal cu Borcea, el trebuie sa joace cu cei de teapa lui, cu Mihai Stoica, cu Argaseala... Eu pot sa joc de exemplu cu Copos, Iancu, Porumboiu, eu joc cu patronii. Cum sa joc cu Borcea, el este un pitic care are 10-15 la suta actiuni, actionar de doi lei. Dinamo este asociatie cooperatista, ce, are patron? Sa incerce Borcea sa faca ce fac eu. Daca poate, ii dau cateva mii de euro, ca si-asa i-am mai dat cateva sute de mii. Borcea trebuie sa vina sa se mai roage de mine sa-i mai dau ceva, dar nu spun ce", a incheiat golaneste Becali. Apoi s-a referit la "campania de cinci stele" de transferari a lui Dinamo, asa cum a numit-o Borcea. "Cele mai bune loturi le au Dinamo si Rapid, ca fiecare isi lauda echipa lui. Vreti sa incep si eu ca Borcea: suntem cei mai buni, de cinci stele. Ei pot fi de cinci caini, lupi, dar nu stele. Iar Rapidul de trei vagoane", a opinat Becali. Patronul Stelei a vorbit si despre achizitiile clubului sau si despre "dubla" cu Zaglebie Lubin, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. "Deja doua transferuri sunt gata, o sa vedeti in doua-trei zile. Este vorba despre un spaniol si polonez care semneaza zilele acestea. Steaua va face o echipa puternica, de care se vor teme marile echipe europene. Veti vedea daca va spun adevarul. Ce sa ma tem de polonezi? Steaua straluceste pe cer, are alte planuri de viitor. Este cea mai buna echipa de pe linia a treia, nu este cap de serie. Daca nu ii bat pe polonezi, ce pretentii sa mai ai? Nu este un singur meci. Intr-un singur meci se poate intampla orice, dar tur-retur nu poti sa spui ca nu te califici. Veti vedea o stea care va va lua voua ochii", a spus Becali. Referitor la situatia mijlocasului Ovidiu Herea, dorit de Steaua de la FC National, Becali a declarat: "Iacov (n.r. - Constantin Iacov, finantatorul FC National) a spus ca azi (n.r. ieri) da raspunsul, dar deja nu ma mai lasa oamenii mei sa dau 1,7 milioane de euro pe el. Este prea mult, cica au gasit jucatori mai buni. Nu ma lasa Adrian Ilie (n.r. - managerul general FC Steaua), ca a zis ca se supara daca dau atatia bani. Si nu pot sa-l supar. I-am dat imputernicire pentru 1,2 milioane". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.