Liderul PRM are din nou usile deschise la televiziunea lui Dan Claudiu Tanasescu.

Corneliu Vadim Tudor se pregateste sa se reintoarca pe ecranele Cosmos TV. La o luna dupa ce a fost exclus din partid si dupa ce, in replica, l-a sco
Liderul PRM are din nou usile deschise la televiziunea lui Dan Claudiu Tanasescu.

Corneliu Vadim Tudor se pregateste sa se reintoarca pe ecranele Cosmos TV. La o luna dupa ce a fost exclus din partid si dupa ce, in replica, l-a scos pe Vadim din grila postului pe care il detine, senatorul Dan Claudiu Tanasescu pare dispus sa se impace cu "Tribunul". "Eu in continuare tin la Corneliu Vadim Tudor ca la un prieten. E un intelectual de rasa, e un tip spumos, vorbeste bine, daca vrea sa vina la televiziune, il primim cu multa placere", ne-a declarat ieri Tanasescu.

Mai mult, fostul senator PRM pare sa-l fi iertat pe Vadim si de datoriile pe care le avea la el, chiar daca acesta era in pericol sa-l lase in bezna. "Unele dintre datorii le-am preluat noi si le-am achitat. Riscam sa raminem fara curent si fara gaze. Nu-i mai cerem banii lui Vadim. Nu erau sume de speriat. Domnia sa spune ca nu are bani, asa ca de unde sa ni-i dea? Nu are nici o datorie", spune Tanasescu.

Dupa ce, de-a lungul celor cinci luni de emisie, Cosmos TV a fost postul de casa al PRM, acesta isi va modifica serios grila de toamna, a anuntat ieri Ciprian Tanasescu, fiul fostului senator PRM, care este si actionar unic al societatii care detine licenta postului - Unicorn SRL. Conform acestuia, Cosmos TV se va tranforma intr-un post generalist. "Am scos emisiunile politice, deoarece dorim sa dam o alta orientare televiziunii si sa prezentam mai multe subiecte din zona socialului, de economic, cultura, de invatamint si sport", spune acesta.

Tanasescu jr. a mai declarat, pentru NewsIn, ca a primit mai multe oferte de cumparare a televiziunii, dar le-a refuzat pe toate. "Am primit propuneri de vinzare atit de la detinatori de trusturi, cit si de la oameni de afaceri care vor sa intre in media audiovizuala", a spus acesta. Tanasescu senior sustine insa ca ofertele au venit de la "doua partide politice si de o societate comerciala". Acesta a refuzat sa precizeze daca printre doritori s-a aflat si noul sau sef de partid, Dan Voiculescu, cel care controleaza Trustul Intact. "Nu-mi mai amintesc!", ne-a raspuns sec, Tanasescu senior.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.