Cosmar. Autostrada Soarelui a fost, ieri, scena unui grav accident rutier, dupa ce a fost invaluita de un val de fum gros provocat de o miriste incendiata O persoana si-a pierdut viata si alte 12 au fost ranite grav, dupa ce nu mai putin de 14 masin
Cosmar. Autostrada Soarelui a fost, ieri, scena unui grav accident rutier, dupa ce a fost invaluita de un val de fum gros provocat de o miriste incendiata O persoana si-a pierdut viata si alte 12 au fost ranite grav, dupa ce nu mai putin de 14 masini au fost implicate intr-un accident in lant provocat de vizibilitatea redusa, in dreptul localitatii Dragos Voda, pe sensul de mers dinspre Constanta spre Bucuresti. Potrivit martorilor oculari, in jurul orei 14.00, soseaua a fost pur si simplu inecata de o perdea de fum negru, raspandit de o miriste incendiata in apropiere, care putea fi observat de la o distanta de peste 20 de kilometri. Majoritatea masinilor implicate in ambuteiaj au suferit avarii serioase, una dintre ele fiind chiar cuprinsa de flacari din cauza scurgerilor de carburanti. Imediat, la fata locului si-au facut aparitia mai multe echipe de interventii, insa perdeaua de fum care a provocat accidentul nu s-a ridicat decat dupa ce incendiul a fost localizat si stins de pompieri. Seria neagra a continuat dupa aproximativ 20 de minute de la producerea primului accident, doua masini ciocnindu-se pe celalalt sens de mers, la un kilometru distanta. Unul dintre autoturisme a luat foc dupa impact, insa, din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. In urma celor doua accidente, Autostrada Soarelui a fost pur si simplu paralizata pentru mai multe ore, echipajele de politie deviind traficul spre litoral. Firmele care detin terenuri in zona au primit amenzi in valoare de 210.000 de lei de la Garda Nationala de Mediu pentru provocarea incendiilor care au dus la producerea accidentelor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.