Danut Coman va ramane in Giulesti cel putin pana la iarna, in ciuda faptului ca titularul postului de portar al "alb-visiniilor" isi doreste sa dea curs ofertei venite pe adresa sa de la Levante, grupare din prima liga spaniola.  INDISPENSABIL
Danut Coman va ramane in Giulesti cel putin pana la iarna, in ciuda faptului ca titularul postului de portar al "alb-visiniilor" isi doreste sa dea curs ofertei venite pe adresa sa de la Levante, grupare din prima liga spaniola.  INDISPENSABIL. "Nu se pune problema ca Dani Coman sa plece de la Rapid, chiar daca el isi doreste asta. Situatia lui e clara, mai are contract cu Rapid inca doi ani si nu suntem dispusi sa renuntam la el. I-am explicat cum stau lucrurile, ca nu avem cum sa-l lasam sa plece, pentru ca e portarul nostru numarul unu", a declarat ieri directorul sportiv al gruparii de sub Podul Grant, Viorel Moldovan. Aflat cu echipa in cantonamentul din Elvetia, la Crans Montana, oficialul giulestean nu numai ca nu accepta sa se desparta de Coman, ci cauta sa mai transfere un goalkeeper de valoare.  Primii vizati sunt Calin Albut, de la Gloria Bistrita, si Mircea Bornescu, de la Universitatea Craiova. "Amandoi sunt jucatori sub contract, de aceea transferurile sunt greu de realizat. In plus, e dificil pentru ei sa accepte sa vina la o echipa si sa fie rezerve, pentru ca Dani Coman ramane optiunea noastra numarul unu", a declarat Vio Moldovan. Revenind la Coman, directorul sportiv a spus ca ia in calcul solicitarea portarului, aceea de a-i fi marit salariul: "Despre asta am putea discuta, nu insa si despre plecarea sa de la echipa". Coman are in prezent un salariu stagional de 120.000 de euro si doreste ca acesta sa-i fie cel putin dublat. Altfel, trupa lui Cristiano Bergodi, care a fost intampinata la Crans Montana de o vreme rece si ploioasa, va disputa azi, de la ora 18:00, primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregatire helvet, Buga si compania urmand sa dea piept cu FC Sion, locul trei la finalul ultimei editii a campionatului din Tara Cantoanelor. In afara acestui joc, giulestenii mai au perfectate alte patru partide amicale: cu Lausanne (9 iulie), Bastia (11 iulie), FC Sochaux (14 iulie) si cu FC Fribourg (16 iulie).    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.