Pianistul francez Richard Clayderman concerteaza astazi la Constanta. Spectacolul, gazduit de Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, face parte dintr-un turneu in Romania, urmatoarele concerte ale lui Clayderman fiind la Timisoara, Cluj, Iasi
Pianistul francez Richard Clayderman concerteaza astazi la Constanta. Spectacolul, gazduit de Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, face parte dintr-un turneu in Romania, urmatoarele concerte ale lui Clayderman fiind la Timisoara, Cluj, Iasi si Bucuresti. Artistul va fi acompaniat la Constanta de trei violoniste ale Filarmonicii "George Enescu" Bucuresti, evenimentul debutand cu un concert simfonic prezentat de un cvartet al Filarmonicii "George Enescu" din Bucuresti. In concertul programat sa dureze aproximativ o ora sunt incluse succese dintre cele peste 1.000 de creatii ale sale, intre care se va regasi celebra, "Ballade pour Adeline", care s-a distribuit in 26 de milioane de exemplare. Pentru spectacolele pe care le ofera publicului din Romania, Jurnalul National il declara pe Richard Clayderman "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.