Autointerviu - profesia, marea provocare?  Daca tot se declara nemultumite de "chestionarea" jurnalistilor, ne-am gandit sa le punem chiarpe VIP-uri sa-si adreseze, lor insele, niste intrebari. Rezultatele n-au prea fost pe masura astep
Autointerviu - profesia, marea provocare?  Daca tot se declara nemultumite de "chestionarea" jurnalistilor, ne-am gandit sa le punem chiarpe VIP-uri sa-si adreseze, lor insele, niste intrebari. Rezultatele n-au prea fost pe masura asteptarilor noastre.. Catalin Maruta era intrigat. "Cum adica sa ma autochestionez? Ce idee! De obicei eu sunt cel care pune intrebarile. Ia sa ma gandesc... O chestie despre care nimeni nu m-a intrebat pana acum este «Care sunt optiunile mele politice?». Nu, nu raspund la aceasta intrebare! Raspunsul - cu argumentarile de rigoare - mi l-as da doar mie insumi, asadar, intr-un cadru extrem de restrans..." Mariei Buza ii plac lucrurile simple. "Poate o sa radeti, dar cea mai buna intrebare pe care mi-as adresa-o ar fi chiar «Ce mai faci?». Iata o cerinta simpla si in acelasi timp foarte complexa. M-as mai intreba cum mai fac rost de timp liber pentru a-mi satisface un hobby de-al meu, si anume admirarea decoratiunilor interioare din magazine? Raspuns: printre picaturi. Incerc sa-mi organizez cat mai bine viata, pentru a reusi sa fiu eficienta si, in acelasi timp, sa ma simt si bine."  MAI MERITA? Iata o autointrebare ceva mai serioasa. "Oare merita sau nu sa raman in Romania, sau ar trebui, pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a carierei mele profesionale, sa ma stabilesc peste hotare?", spune Razvan Trandafir. "Caut, inca, raspunsul. Cine stie ce va mai fi in viitor?", incheie el.  CALITATE EXTRA. Pe Daniela Gyorfi o preocupa in cea mai mare masura tot cariera profesionala. "M-as intreba cum merge cel mai recent album al meu, «Iti multumesc»". Nici Cristina Rus nu face exceptie de la regula... "meseria e bratara de aur". "Cea mai importanta intrebare pe care mi-as adresa-o ar fi «S-a imbunatatit calitatea mea muzicala de cand prestez singura?». As raspunde ca «Da, si inca mult». Motivul este, cred, faptul ca iau singura deciziile, imi fac singura programul, fac exact ceea ce simt. Asta este cel mai important. Daca ai un coleg sau sef, acesta poate sa nu fie de acord cu multe din deciziile tale, te-ar limita. Acum fac exact ce doresc, ma organizez cum imi place, si asta imi face bine si din punct de vedere psihologic."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.