De petrecere Joi seara, incepand cu ora 19:00, la Restaurantul "Torega", interpretul Nicu Gigantu si-a lansat albumul "Romante si cantece de petrecere". Invitatii s-au bucurat de o atmosfera 100% romaneasca: au mancat si-au baut pe cinste, ca sa
De petrecere Joi seara, incepand cu ora 19:00, la Restaurantul "Torega", interpretul Nicu Gigantu si-a lansat albumul "Romante si cantece de petrecere". Invitatii s-au bucurat de o atmosfera 100% romaneasca: au mancat si-au baut pe cinste, ca sa-si adune fortele pentru horele jucate, apoi, cu mare voiosie.  Au semnat condica la eveniment prietenii buni ai artistului (printre ei fiind Nelu Ploiesteanu si Gabi Ionescu), dar si familia acestuia. Alexandru, fiul sau, a incantat asistenta cu cateva coveruri internationale, demonstrand, cu aceasta ocazie, ca talentul se mosteneste. Nicu Gigantu nu s-a lasat pana nu a facut, pentru fiecare dintre prietenii prezenti, cate o dedicatie originala. Cu un asemenea chef de distractie, normal ca petrecerea s-a terminat abia dimineata, spre orele 3:00-4:00. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.