Astfel, el se reintoarce dupa gratii alaturi de Ion Mihai (39 de ani), colegul de celula impreuna cu care evadase in urma cu patru zile. Acatrinei fusese condamnat la 13 ani inchisoare pentru furt si omor deosebit de grav. Sorin Tranca, purtatorul d
Astfel, el se reintoarce dupa gratii alaturi de Ion Mihai (39 de ani), colegul de celula impreuna cu care evadase in urma cu patru zile. Acatrinei fusese condamnat la 13 ani inchisoare pentru furt si omor deosebit de grav. Sorin Tranca, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi "Tomis", a declarat ca Acatrinei a fost retinut in localitatea Rasova, in urma unei actiuni comune a politistilor si a jandarmilor. Detinutul a fost predat Politiei care l-a transportat la Penitenciarul Poarta Alba. Marian Acatrinei s-a nascut in 26 iunie 1988, in comuna constanteana Baneasa, si a fost condamnat definitiv la un an pentru furt si la 12 ani, in prima instanta, pentru omor deosebit de grav. Mihai Ion, celalalt detinut evadat marti dimineata, de la Penitenciarul Poarta Alba, a fost prins in cursul serii de catre politistii din localitatea constanteana Cernavoda. Politistii si jandarmi au format filtre in tot judetul Constanta pentru prinderea evadatilor, precum si in localitatile de domiciliu ale acestora. Disparitia celor doi detinuti evadati de la Penitenciarul Poarta Alba a fost constatata marti, la apelul de dimineata. Mihai Ion fusese condamnat, in prima instanta, la trei ani de inchisoare pentru furt. Barbatul domicilia in comuna constanteana Seimeni. (P.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.