Potrivit surselor mentionate, data avuta in vedere este 19 iulie, insa aceasta ar putea fi schimbata dat fiind faptul ca este vorba despre o perioada "de vacanta". Ultima sedinta CSAT a avut loc pe 28 iunie, unul din subiectele principale fiind situa
Potrivit surselor mentionate, data avuta in vedere este 19 iulie, insa aceasta ar putea fi schimbata dat fiind faptul ca este vorba despre o perioada "de vacanta". Ultima sedinta CSAT a avut loc pe 28 iunie, unul din subiectele principale fiind situatia creata in urma secetei. Seful statului solicitase "prezentarea, de catre primul-ministru al Guvernului Romaniei, a unui raport referitor la efectele secetei, masurile luate si masurile planificate de Guvern pentru diminuarea consecintelor acesteia". In cadrul reuniunii Consiliului, presedintele i-a sugerat premierului sa ceara UE plata in avans a subventiilor pentru suprafetele afectate de seceta si sa urgenteze adoptarea unei decizii de desecretizare a arhivelor PCR. Consiliul a mai hotarat atunci ca fortele militare dislocabile in strainatate in 2008 sa cuprinda cu 346 mai multi militari decat in 2007. In aceeasi sedinta, membrii CSAT au constatat amplificarea si diversificarea activitatilor de achizitionare si utilizare ilegala a aparaturii de interceptare a comunicatiilor. Consiliul a mai decis la propunerea MAp, extinderea termenului de negociere in legatura cu contractul de achizitii de produse si servicii cu BAE Systems, "pentru a se stabili de comun acord un grafic de activitati". (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.