Pune-ti pantofii de dans si pregateste-te pentru sapte zile si nopti de petrecere! Intre 7 si 14 iulie, cultura clubbing se dezlantuie in mai multe locatii din Bucuresti.   Organizat de Kristal Glam Club si de Sunrise, Kiss 7 Festival porne
Pune-ti pantofii de dans si pregateste-te pentru sapte zile si nopti de petrecere! Intre 7 si 14 iulie, cultura clubbing se dezlantuie in mai multe locatii din Bucuresti.   Organizat de Kristal Glam Club si de Sunrise, Kiss 7 Festival porneste sambata, 7 iulie, cu un back 2 back in premiera in Romania: Ricardo Villalobos si Luciano, care se vor afla la pupitru in Kristal Tent din Politehnica. In aceeasi seara se va sarbatori si lansarea celui de-al doilea disc al labelului sa:rpia:rt fondat de Rhadoo, Pedro & Raresh. Festivalul continua vineri, 13 iulie, la Arenele Romane, care vor lua foc pe ritmurile incendiare ale extraordinarului DJ britanic John Digweed! Warm-up-ul va fi asigurat de Jimmy Van M. si de rezidentul Kristal Glam Club, DJ Chriss.     SHOW-URI. Doua locatii, doua genuri diferite, doua spectacole pe care nu trebuie sa le ratati sambata, 14 iulie! Kristal Tent (in Politehnica) va exploda iar sub bagheta maestrilor Matthew Deara€™s Big Hands - live act special, ce include o trupa de instrumentisti - , Alex Under si Tadeo. In deschidere va pune muzica tanara generatie Sunrise: Praslea si Sebo. Tot sambata, 14 iulie, la Arenele Romane se pregateste lansarea noului album ATB, "Triology", unde artistul va performa un live-act de exceptie alaturi de trupa sa intr-un show care ne va tine cu sufletul la gura.     PROIECTII SI AFISE. In timpul saptamanii va asteapta o serie de manifestari speciale, bazate pe muzica electronica si cult clubbing. Se anunta in fiecare zi workshop-uri de DJ-ing, Live act si VJ-ing coordonate de un invitat international, unde se discuta si se invata din demonstratiile lor. Pe Terasa Lemon Tree, seara este dedicata filmului clubbing. De la ora 22:00 vor fi proiectii de filme si documentare despre lumea muzicii electronice. Expozitia de afise clubbing va aduce la un loc luni, 9 iulie, in Test Point, cat mai multi designeri care au ceva de spus in grafica evenimentelor de muzica electronica, dar si expozitia Beatfactor.ro Showcase, cu vernisajul oficial la ora 16:00. Saptamana va culmina miercuri, 11 iulie, de la ora 22:00, cu Audiomatic Net Radio Special Edition: proiectii pe Palatul Parlamentului marca Dreamrec. Coloana sonora va fi asigurata de Raresh si de Praslea.     BILETE. Intre 10 si 12 iulie, intrarea este libera la toate evenimentele festivalului. In schimb, pretul difera la invitatii internationali: 60 de lei la Ricardo Villalobos & Luciano, 80 de lei la John Digweed & Jimmy Van M, 50 de lei la ATB (Arenele Romane) si 40 de lei la Matthew Dear, Alex Under, Tadeo (Politehnica).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.