Terri Robson a mai precizat ca Giuliana Pavarotti, fiica tenorului, a fost pur si simplu socata de felul in care "Diva e Donna" i-a rastalmacit spusele, dar ca Pavarotti a ras cu lacrimi citind cele publicate de aceasta revista. Conform acesteia, Giu
Terri Robson a mai precizat ca Giuliana Pavarotti, fiica tenorului, a fost pur si simplu socata de felul in care "Diva e Donna" i-a rastalmacit spusele, dar ca Pavarotti a ras cu lacrimi citind cele publicate de aceasta revista. Conform acesteia, Giuliana declara ca tatal sau "stie ca va muri curand si vorbeste adesea despre cea mai mare dorinta a sa: sa-si intalneasca parintii si sa aiba, in sfarsit, parte de liniste".
Pavarotti, care anul trecut a fost supus unei operatii de indepartare a unei tumori pancreatice, apare intr-un set de fotografii realizate la locuinta sa din Modena in scaun cu rotile si cu 30 de kilograme mai slab decat la ultimele sale aparitii in concerte. "Tati este foarte puternic", a adaugat Giuliana, explicand ca tatal sau, in varsta de 71 de ani, face fizioterapie pentru a se recupera dupa operatie. In timpul zilei, tenorul da lectii de canto si joaca partide de carti cu prietenii sai din copilarie. In rest, Pavarotti isi petrece timpul impreuna cu fiica sa Alice, in varsta de 4 ani, si isi amuza oaspetii impreuna cu a doua sa sotie si fosta asistenta personala Nicoletta Mantovani. In afara de Giuliana, Pavarotti mai are doua alte fiice cu prima sa sotie, Adua.
Operatia la pancreas suferita anul trecut la New York, in iulie, a intrerupt turneul de adio al lui Pavarotti care incepuse cu doi ani in urma si pe care tenorul nu a mai fost in stare sa-l incheie. Pavarotti a cantat ultima data intr-o opera la Metropolitan Opera din New York, pe 13 martie 2004. Atunci a fost aplaudat timp de 12 minute pentru rolul Mario Cavaradossi din "Tosca" de Giacomo Puccini. Terri Robson crede ca noul album al lui Pavarotti, cu muzica religioasa clasica, va fi gata la inceputul anului viitor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.