Michael Bolton va sustine maine un concert la Arena Sportiva "Ion Tiriac" din Brasov. Concertul face parte dintr-un miniturneu european pentru promovarea ultimului sau CD, "Bolton Swings Sinatra", si va fi deschis cu un recital sustinut de Paula Seli
Michael Bolton va sustine maine un concert la Arena Sportiva "Ion Tiriac" din Brasov. Concertul face parte dintr-un miniturneu european pentru promovarea ultimului sau CD, "Bolton Swings Sinatra", si va fi deschis cu un recital sustinut de Paula Seling. Michael Bolton si-a dorit o reintalnire cu fanii si a declarat ca a gasit Romania ca fiind: "O tara pe sufletul meu". Spectacolul de la Brasov va fi singurul pe care artistul il va sustine in Romania. Bolton va vizita Castelul Bran, pe care si-a dorit sa il vada si la prima sa vizita in Romania, in 2005, cand insa nu a reusit din cauza timpului liber limitat pe care l-a avut la dispozitie. Pentru show-ul extraordinar pe care l-a promis publicului brasovean, si nu numai, Jurnalul National il declara pe Michael Bolton "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.