Gala Charity Dinner, care a avut loc marti seara la Palatul Parlamentului din Bucuresti, a strans in urma licitatiilor caritabile suma de aproape 30.000 de euro.
Evenimentul a fost organizat pentru strangerea de fonduri ce vor fi acordate Fund
Gala Charity Dinner, care a avut loc marti seara la Palatul Parlamentului din Bucuresti, a strans in urma licitatiilor caritabile suma de aproape 30.000 de euro.
Evenimentul a fost organizat pentru strangerea de fonduri ce vor fi acordate Fundatiei United Way Romania, care va derula, in intervalul 2007-2008, un numar de 21 de proiecte pentru sprijinirea copiilor cu dizabilitati, a batranilor, a oamenilor fara adapost si a bolnavilor de cancer, SIDA sau tuberculoza.
Gazda evenimentului, Mihaela Radulescu, a condus o licitatie in cadrul careia au fost vandute un stilou ce i-a apartinut lui Jose Carreras, cu 3.000 de euro, un tablou semnat de graficianul Marcel Chirnoaga - 2.000 de euro - ambele obiecte achizitionate de catre Ion Tiriac. Un tablou de Ion Pacea, donat de Mihaela Radulescu, a fost cumparat pentru suma de 4.000 de euro, iar o sticla de sampanie de colectie Veuve Cliquout, design Emilio Pucci, a fost achizitionata cu 3.500 de euro. De asemenea, un weekend petrecut in apartamentul prezidential de la hotelul JW Marriot din Bucuresti a fost cumparat cu 2.000 de euro de Bogdan Fraederich si Luminita Anghel, pe cand un weekend la Viena, la acelasi hotel - cu 1.800 de euro.
Mihaela Radulescu a licitat si a castigat o excursie la fabricile Maserati din Modena, Italia, aceasta costand-o 2.500 de euro. Pe langa acestea, tricoul lui Chivu a fost licitat acerb de catre Ion Tiriac, Gabi Szabo, Ionut Lucescu si Malvina Cervenschi, primul dintre ei achizitionandu-l contra sumei de 7.000 de euro. Cu toate acestea, pentru a strange mai multi bani in cadrul evenimentului caritabil, Tiriac a repus in licitatie tricoul, acesta fiind cumparat inca o data de catre Malvina cu 2.500 de euro, ridicandu-i astfel pretul la un total de 9.000 de euro.
La gala Charity Dinner, ce a avut ca punct principal de atractie un recital sustinut de tenorul Jose Carreras, au participat doar circa 300 de persoane. De altfel, dupa concertul de aproximativ o ora sustinut de artist, aproape jumatate dintre spectatori au parasit Sala Unirea a Palatului Parlamentului. Recitalul tenorului a cuprins lucrari de Francesco Paolo Tosti, Edvard Grieg, Josep Ribas, Franz Lehar, Vincenzo Bellini, Ernesto Tagliaferri si Stanislao Gastaldon. La eveniment au participat diplomati, oameni de afaceri, insa nu si toate vedetele anuntate de catre organizatori. Potrivit acestora, bugetul evenimentului s-a ridicat la peste 400.000 de euro. Pretul unei mese la Charity Dinner a fost de aproximativ 5.000 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.