Comunicatul saptamanii
European Mobile Media Association - Emma s-a infiintat in urma cu sapte ani in Germania, in momentul in care pasiunea pentru tunning audio a depasit cotele obisnuitei "competitii" dintre amici. Vorbim aici despre o tendi
Comunicatul saptamanii
European Mobile Media Association - Emma s-a infiintat in urma cu sapte ani in Germania, in momentul in care pasiunea pentru tunning audio a depasit cotele obisnuitei "competitii" dintre amici. Vorbim aici despre o tendinta, o moda ce a cuprins tarile vestice si SUA acum aproape 20 de ani si care in Romania exista de asemenea de ani buni. Emma este o organizatie non profit care organizeaza concursuri si intalniri, jurizeaza, premiaza pasionatii si care are filiale din Portugalia si Spania pana in cele mai indepartate state ale Rusiei. De asemenea, desi este o organizatie europeana, Emma are filiale si in China, Indonezia, Africa de Sud sau Algeria. Regulile Emma sunt serioase si sunt cuprinse intr-un adevarat manual, iar cei care sunt atrasi de acest fenomen se pot intrece in mai multe categorii: calitatea sunetului, volum, Emma Racing si altele.


Saptamana trecuta, Timisoara a fost gazda primei etape de concurs Emma Romania. Am mers cu o mica neincredere la aceasta manifestare, fiind convinsi ca inca nu am atins un nivel extraordinar in acest domeniu. Din fericire, lucrurile nu au fost asa. Am vazut mai mult de douazeci de competitori interesanti, entuziasti si sute de spectatori curiosi si pasionati de acest show. Au fost dueluri incredibile si aparent inegale intre o limuzina de 40.000 de euro si o Dacie Combi de maxim 400 de euro, care insa continea boxe, statii si subwoofere in valoare de 6.000 de euro.


Va indemnam sa va aplecati atentia catre acest domeniu aflat in plina expansiune in Romania. Urmeaza etapele Emma din Iasi, Brasov si Portile de Fier (Drobeta Turnu-Severin). Cine va aduna cele mai multe puncte va reprezenta Romania in Danemarca la finala europeana a Emma. Daca v-ati saturat de aceiasi mici si aceeasi bere, de sarbatorile orasului X sau Z, daca doriti adrenalina si aveti in sange aceasta pasiune, e evident ca e un lucru bun sa va alaturati Emma. Vom reveni in legatura cu acest subiect cu relatari de la urmatoarele show-uri. Pana atunci intrati pe http://www.emma-romania.ro/ si http://www.emma-academy.com/ pentru mai multe detalii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.