Epurari la Farul

Farul a renuntat la trei jucatori inaintea turneului din Austria. Tibor Moldovan, Iulian Apostol si Bogdan Apostu au fost exclusi din lot pentru atitudine daunatoare in cadrul formatiei. „Surpriza este Andreea Marin, nu ca nu sint eu in lotul pentru Austria. E o surpriza doar ca nu am fost anuntat mai din timp. Eu sint vertical si mi-a placut sa spun ceea ce gindesc. Nu am bagat limba in ureche la nimeni", a fost reactia lui Iulian Apostol. Cei trei jucatori au declarat ca au si alte oferte de transfer. (F.D.)

Andone, spionul lui Hagi

CFR Cluj a plecat ieri intr-un cantonament in Austria, unde va disputa un meci amical contra adversarei Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, Zaglebie Liublin. „Il ajut cu cea mai mare placere pe Hagi. Mi se pare normal acest lucru si sint convins ca ne va ajuta si el daca va fi nevoie", a declarat antrenorul clujenilor, Ioan Andone. Clujenii vor mai juca amicale cu Dinamo Kiev sau Tavria Simferopol (6 iulie), Lokomotiv Moscova (9 iulie), Lech Poznan (13 iulie) si Viktoria Plezn (15 iulie). (F.D.)

Paraguay si Argentina, in sferturi la Copa America

Debut de Copa America perfect pentru nationalele Argentinei si Paraguayului, care au acumulat cite sase puncte dupa primele doua meciuri ale fazei grupelor, amindoua avansind deja in sferturile de finala. Ambele reprezentative fac parte din grupa C, iar luni noapte argentinienii au invins cu 4-2 Columbia, in timp ce „guaranii" au intrecut SUA, cu 3-1. Prima echipa care si-a asigurat prezenta in sferturile de finala ale Copa America a fost cea a Mexicului, calificata din grupa B.

Se alege gazda Olimpiadei de Iarna

Reunit in cea de-a 199-a sa sesiune, Comitetul International Olimpic va stabili in aceasta noapte, la Ciudad de Guatemala, gazda editiei din 2014 a Jocurilor Olimpice de Iarna. In cursa au mai ramas trei candidaturi, ale oraselor Salzburg (Austria), Soci (Rusia) si Pyeongchang (Coreea de Sud), ultimul fiind cotat cu cele mai mari sanse de a organiza intrecerea sportiva. Intrecuti la limita de Vancouver in incercarea de a organiza JO 2010, sud-coreenii au avantajul unei uriase sustineri populare, iar alegerea lor ar fi si una simbolica, sperindu-se ca va duce la reconcilierea dintre cele doua Corei.