SCANNER. Xerox a lansat scannerul duplex flatbed DocuMate 632, destinat companiilor si departamentelor cu mai multi utilizatori. Dispozitivul poate converti direct documentele scanate in documente PDF editabile. DocuMate 632 prelucreaza 35 de pagini
SCANNER. Xerox a lansat scannerul duplex flatbed DocuMate 632, destinat companiilor si departamentelor cu mai multi utilizatori. Dispozitivul poate converti direct documentele scanate in documente PDF editabile. DocuMate 632 prelucreaza 35 de pagini pe minut si scaneaza la o rezolutie optica de 600 dpi. Scannerul se poate conecta si in retea, prin intermediul NetScan2000, un adaptor optional USB-Ethernet. (A.R.)   SECURITATE. BitDefender a lansat trei noi produse pentru companiile mici si mijlocii:  Security for Mail Servers (Windows/Linux), Security for Exchange si Security for Samba. Primele doua solutii integreaza: antivirus, antispyware, antispam, antipishing si motoare de filtrare a continutului si a atasamentelor. Cel de-al treilea produs ofera protectie antivirus si antispyware pentru serverele de fisiere Samba. (A.R.)   AMENDA. Comisia Europeana a impus o amenda de 151,9 milioane de euro grupului spaniol de telecomunicatii Telefonica, pentru practici anticoncurentiale pe piata furnizarii serviciilor de acces Internet de mare viteza. Telefonica a perceput tarife prea mari pentru a permite accesul concurentilor la reteaua proprie de linii ADSL, comparativ cu tarifele de retail practicate. In consecinta, firmele care furnizeaza acces Internet prin intermediul retelei Telefonica au inregistrat pierderi. Amenda Executivului european acopera perioada 2001-2006.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.