Titlurile Oil Terminal au avansat cu 14,56% in prima parte a sedintei de marti, dupa ce luni compania a anuntat ca a depus o cerere prin care solicita revenirea actiunilor la prima categorie a BVB. Cotatia titlurilor a atins nivelul de 0,535 lei pe u
Titlurile Oil Terminal au avansat cu 14,56% in prima parte a sedintei de marti, dupa ce luni compania a anuntat ca a depus o cerere prin care solicita revenirea actiunilor la prima categorie a BVB. Cotatia titlurilor a atins nivelul de 0,535 lei pe unitate.
Compania are un capital social de 58,24 milioane lei (18,71 milioane euro), divizat in 582,4 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei pe unitate, care urmeaza sa fie tranzactionate la prima categorie a Bursei. In cazul in care cererea va fi aprobata, SSIF Central European Investments va reprezenta Oil Terminal pentru admiterea la tranzactionarea la prima categorie.
Oil Terminal a retrogradat in 2001, de la prima categorie a BVB, la categoria a doua, ca urmare a faptului ca nu a indeplinit conditiile regulamentului bursier de mentinere la cota.
Compania a inregistrat in primele trei luni venituri de 29,3 milioane lei, in scadere cu 17,2% comparativ cu valoarea raportata in perioada similara a anului trecut, si un profit de 546.800 lei, mai mic de 9,7 ori. Cifra de afaceri a companiei a fost in intervalul analizat de 29,2 milioane lei, in scadere cu 17,35% comparativ cu primele trei luni din 2006.
Oil Terminal este controlata de stat si este specializata in prestari de servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.