Vanzarile Avicola Buftea au crescut in primul trimestru cu peste 17%, la 6,33 milioane de lei. Compania comercializeaza carne de pasare si oua sub marca Familia Tonelli. Avicola Buftea a raportat in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri d
Vanzarile Avicola Buftea au crescut in primul trimestru cu peste 17%, la 6,33 milioane de lei. Compania comercializeaza carne de pasare si oua sub marca Familia Tonelli. Avicola Buftea a raportat in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri de 6,33 milioane de lei, in avans cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar pierderile au crescut cu peste 18%, la 773.000 lei. Producatorul de carne de pasare a obtinut in primul trimestru venituri de 7,2 milioane de lei, in timp ce cheltuielile totale ale firmei s-au ridicat la aproape opt milioane de lei. Avicola Buftea are un capital social de 3,2 milioane de lei, actionarul majoritar fiind firma Waref-Rom, cu 90% din titluri. Afacerile Avicola Gaesti Buftea au crescut cu 1,58% in primele trei luni, la 5,14 mil. lei, insa, potrivit rezultatelor trimestriale ale firmei, profitul raportat s-a diminuat de peste trei ori, la 188.000 de lei. Compania specializata in cresterea pasarilor a consemnat, in perioada similara a anului trecut, o cifra de afaceri de 5,06 mil. lei si un castig de aproape 637.000 de lei. Veniturile firmei au scazut, in perioada mentionata, de la nivelul de 5,09 mil. lei, inregistrat in primul trimestru al anului 2006, la cinci milioane de lei. Potrivit ultimelor raportari, actionarul majoritar al companiei era, in luna iulie 2005, Cristel Prod Com Impex 2000, cu 94,45% din capital, in timp ce AVAS avea o participatie de 4,36%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.