Mijlocasul stelist se transfera la Rimini, iar fostul dinamovist Stoican este dorit de Rapid.

Produs al centrului de copii si juniori al Stelei, mijlocasul Sorin Paraschiv se va desparti de ros-albastri dupa sapte ani petrecuti in Ghencea. Al doilea capitan al stelistilor lasa echipa de Liga Campionilor pentru divizionara secunda din Italia, Rimini, cu care va semna un contract valabil pe trei sezoane. „Cele doua cluburi s-au inteles, urmind ca Paraschiv sa semneze un contract valabil pe trei ani cu formatia italiana. El a fost dorit insistent de italieni, care intentioneaza sa lupte pentru promovarea in Serie A. Saptamina viitoare, Paraschiv va semna cu Rimini, suma de transfer fiind negociata doar de cluburi", a declarat impresarul jucatorului, Traian Gherghisan. Steaua va incasa pentru Paraschiv suma de 500.000 de euro, pe care finantatorul Gigi Becali a solicitat-o pentru a-l lasa pe mijlocas sa plece din Ghencea.

Desi este dorit cu insistenta de Dinamo, transferul lui Flavius Stoican de la Sathior Donetk treneaza. Pe fir a intrat si Rapidul, insa este greu de crezut ca va putea sa-l aduca in Giulesti, avind in vedere influenta fratilor Becali, dar si dorinta jucatorului de a evolua in Stefan cel Mare. „Inca se mai discuta situatia mea. Conducerea Sahtiorului asteapta, pentru ca vrea sa aleaga cea mai buna oferta. Vor sa cistige mai mult din transferul meu si este normal, pentru ca si ei au platit niste bani pentru mine in momentul cind m-au achizitionat. Cred insa ca Sahtiorul ar trebui sa tina seama si de dorinta mea de a reveni la Dinamo, ramine sa vedem ce se va decide", a declarat inca fundasul ucrainenilor.

Plecat din Giulesti fara sa ia dupa el si jucatori rapidisti, noul tehnician al lui FC Brasov, Razvan Lucescu, se orienteaza insa spre fostii fotbalisti ai visiniilor, anuntind a treia achizitie ex-giulesteana. „Ma bucur ca am adus jucatori importanti si seriosi la echipa, care au demonstrat ca au valoare, ca Ilyes si Cristi Ionescu, iar in citeva zile il vom transfera si pe Nae Constantin", a declarat Lucescu jr. Tehnicianul a anuntat ca Nae Constantin va ajunge in cantonamentul de la Constanta pina la finalul acestei saptamini.