Catalina Ponor va participa la prima competitie de cand a revenit in activitate. Gimnasta va evolua la barna si la sarituri la un concurs pregatitor pentru Campionatul Mondial, ce va avea loc la toamna. Competitia se desfasoara in Spania si va incepe
Catalina Ponor va participa la prima competitie de cand a revenit in activitate. Gimnasta va evolua la barna si la sarituri la un concurs pregatitor pentru Campionatul Mondial, ce va avea loc la toamna. Competitia se desfasoara in Spania si va incepe astazi. "La acest concurs obiectivul meu este mai mult, pentru a ma testa pe mine, sa vad cam in ce forma sunt. Sunt pregatita sa concurez, pentru asta ma antrenez. Sa dea Dumnezeu sa iasa bine", a declarat Ponor. "Din punctul meu de vedere, Catalina a recuperat bine, chiar foarte bine perioada de pauza de un an. Asta nu inseamna insa ca este in topul formei ei", a spus Mariana Bitang, antrenoarea Catalinei. Pentru revenirea ei, Jurnalul National o declara pe Catalina Ponor "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.