Morcheeba, Faithless, Hooverphonic, Kasabian, Reamonn, Pink (care va canta sambata, la ora 22.30), Alice Cooper si membrii Wu-tang Clan vor ajunge la Bucuresti cu o zi inainte de show-urile pe care le vor sustine, doar Marilyn Manson urmand sa isi fa
Morcheeba, Faithless, Hooverphonic, Kasabian, Reamonn, Pink (care va canta sambata, la ora 22.30), Alice Cooper si membrii Wu-tang Clan vor ajunge la Bucuresti cu o zi inainte de show-urile pe care le vor sustine, doar Marilyn Manson urmand sa isi faca aparitia in aceeasi zi in care isi va sustine recitalul de la B'estival (duminica). Alice Cooper va concerta duminica la ora 20.45, fiind urmat de Marilyn Manson, care va canta la ora 22.30. Biletele pentru B'estival, care se va desfasura vineri, sambata si duminica, la Romexpo, mai pot fi achizitionate de la intrarea la eveniment, cu preturile de 80 de lei pentru prima seara si 95 de lei pentru a doua, respectiv a treia. Festivalul va avea doua scene mari pe care vor evolua, alternativ, formatiile, precum si un cort in care se vor desfasura Silent Parties si unde vor canta trupe autohtone tinere.
Organizatorii evenimentului se asteapta ca cele trei zile de festival sa adune un total de 50.000 de spectatori. Pentru acestia, au fost amenajate opt baruri si doua zone-restaurant. In incinta festivalului, toate bauturile, precum si produsele alimentare, vor putea fi achizitionate exclusiv pe baza unor jetoane ce vor fi puse in vanzare la casieriile de la intrarea in festival (15 in total). Pretul unui jeton este de 3 lei, toate bauturile avand pret unic, echivalentul unui jeton. De asemenea, organizatorii vor amenaja si un Internet cafe. In total, la prima editie a B'estival sunt asteptati peste 30 de artisti si trupe. Pe langa capetele de afis mentionate, vor mai concerta in Capitala in acest weekend si Zdob si Zdub, Omul cu Sobolani, Damian & Brothers, Raining Pleasure etc. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.