Mazda isi continua procesul de dezvoltare pe piata din Romania, prin lansarea noului model Mazda CX-7 si prin extinderea retelei de dealeri in trei noi orase. Noul model Mazda CX-7 va fi lansat oficial in Romania in august, primele vehicule urmand sa
Mazda isi continua procesul de dezvoltare pe piata din Romania, prin lansarea noului model Mazda CX-7 si prin extinderea retelei de dealeri in trei noi orase. Noul model Mazda CX-7 va fi lansat oficial in Romania in august, primele vehicule urmand sa fie livrate catre cumparatori in septembrie. Desi mai sunt aproximativ 2 luni pana la punerea in vanzare, Mazda CX-7 se dovedeste foarte atractiv pentru clientii din Romania, pana in prezent fiind inregistrate deja 60 de precomenzi. Modelul de baza Mazda CX-7 Challenge va fi disponibil la un pret de 30.300 euro (DDP - cu toate taxele incluse), in timp ce versiunea de top - Revolution - va avea un pret de 32.700 euro (DDP). Mazda CX-7 Revolution include scaune de piele incalzite pentru sofer si pasagerul din dreapta, faruri cu xenon cu senzor de aprindere automata, senzori de ploaie, un sistem de pornire fara cheie si un sistem audio Bose Centerpoint® cu noua boxe si o magazie de sase CD-uri.
Incepand cu luna iulie, reteaua de dealeri Mazda se va extinde cu trei noi parteneri: Motors City Center SRL Ploiesti, SC Automaz SRL Braila si TDM Car SRL Bacau. Acestia vor creste la 10 numarul dealerilor producatorului japonez in Romania. Planurile de extindere Mazda vizeaza deschiderea in urmatoarea perioada a trei noi showroom-uri in Iasi, Brasov si Craiova. Prin majorarea numarului de dealeri, obiectivul prognozat de Mazda de a vinde 1250 de unitati in 2007 va fi atins. Aceasta estimare este confirmata si de vanzarile realizate in luna iunie a acestui an (aproximativ 90 de unitati), triplu fata de automobilele Mazda comercializate in iunie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.