Atacantul carioca adus de la Sporting Braga a fost prezentat oficial ieri, cu aceasta ocazie el semnand in fata presei si contractul cu "alb-visiniii", care se intinde pe o perioada de trei ani.

Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha" a fost pri
Atacantul carioca adus de la Sporting Braga a fost prezentat oficial ieri, cu aceasta ocazie el semnand in fata presei si contractul cu "alb-visiniii", care se intinde pe o perioada de trei ani.

Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha" a fost primit pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu de circa 50 de fani entuziasti, care i-au scandat numele si l-au indemnat sa prolifereze injurii la adresa rivalei Steaua. Jucatorul si-a facut aparitia in echipamentul de joc al Rapidului, purtand tricoul cu numarul 7, care in sezonul trecut i-a apartinut lui Ianis Zicu.

TINTA. "Mi-a placut foarte mult felul in care m-au primit suporterii. De altfel, inca de la aeroport mi-am dat seama ca aici sunt oameni care iubesc fotbalul, de aceea sper sa joc bine si sa ajut Rapidul sa castige campionatul", a spus Cesinha in engleza. Directorul sportiv al giulestenilor, Viorel Moldovan, este convins ca brazilianul are toate calitatile pentru a deveni o piesa de baza in angrenajul echipei: "Are o tehnica foarte buna in regim de viteza, un joc aerian la fel de bun si loveste bine mingea cu ambele picioare. Dupa mine, este un jucator capabil sa faca diferenta si cred ca va da roade in sistemul 4-3-3, pe care-l va folosi Cristiano Bergodi in noul sezon". "Cesinha ne-a lasat o impresie excelenta inca de la primul antrenament, dar noi asteptam de la el sa se remarce in meciurile oficiale", l-a completat pe Moldovan directorul general al gruparii de sub Podul Grant, Constatin Zotta.


Stia de Rapid

Cesinha a spus ieri ca a aflat de Rapid cu ocazia disputei dintre giulesteni si Nacional Madeira, din ultima editie a Cupei UEFA: "Am auzit insa si de Cristiano Bergodi, care cred ca este unul dintre cei mai buni tehnicieni italieni, iar din Romania am auzit de Hagi, care stiu ca a jucat la mai multe campionate mondiale". Brazilianul a mai mentionat faptul ca "nu am avut nici o oferta de la Steaua, iar eu mi-am dorit de la bun inceput sa joc la Rapid".


Mai vor sa transfere doi straini

Viorel Moldovan a anuntat ca giulestenii nu si-au incheiat campania de achizitii: "Avem inca doua posturi descoperite, cel de fundas dreapta si de mijlocas stanga, dar suntem in discutii avansate cu mai multi impresari si este posibil sa rezolvam aceste transferuri in scurt timp". Directorul sportiv al "alb-visiniilor" nu a dezvaluit numele celor doi jucatori, insa a precizat ca acestia sunt tot straini. "Mergem pe mana strainilor, pentru ca in Romania pretul fotbalistilor este mult prea mare in raport cu calitatile acestora", a spus Moldovan. In acest intersezon, desi toate adversarele sale s-au intarit considerabil, formatia de sub Podul Grant a transferat deocamdata doar patru jucatori: camerunezul Pierre Boya, de la Partizan Belgrad, muntenegreanul Vladimir Bozovici, de la OFK Belgrad, Stefan Grigorie, de la Poli Timisoara, si brazilianul Cesinha, de la Sporting Braga, ultimul costandu-i pe rapidisti 600.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.