Pregatirile pentru B'estival, festivalul care va avea loc vineri, sambata si duminica la Bucuresti, se apropie de final, in parcarea Romexpo punandu-se la punct ultimele detalii in ceea ce priveste productia evenimentului: schelele celor doua scene a

Pregatirile pentru B'estival, festivalul care va avea loc vineri, sambata si duminica la Bucuresti, se apropie de final, in parcarea Romexpo punandu-se la punct ultimele detalii in ceea ce priveste productia evenimentului: schelele celor doua scene au fost ridicate, precum si mai multe corturi.

Defilarea starurilor de top

Pe o suprafata totala de 30.000 metri patrati, in parcarea C a complexului Romexpo, sunt in curs de amenajare doua scene principale asezate una langa alta, ce masoara peste 70 de metri in lungime. Pe aceste scene urmeaza ca in cele trei zile de festival sa cante nume precum Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Morcheeba, Hooverhonic, Kasabian, Wu Tang Klan si Reamonn.
Organizatorii evenimentului, Emag!c Entartainment, se asteapta ca cele trei zile de festival sa adune un total de 50.000 de spectatori. Pentru acestia, au fost amenajate cinci baruri principale, un bar in cortul Silent Disco, un bar pe platforma VIP si un al optulea bar in cortul L&M Lounge. In incinta festivalului, toate bauturile (precum si produsele alimentare) vor putea fi achizitionate exclusiv pe baza unor jetoane ce vor fi puse in vanzare la casieriile de la intrarea in festival (15 in total). Pretul unui jeton este de 3 lei, toate bauturile avand pret unic, echivalentul unui jeton.
Din cauza numarului mare de spectatori asteptati pe parcursul celor trei zile de festival, Jandarmeria Municipiului Bucuresti a recomandat organizatorilor sa faciliteze accesul publicului prin Bulevardul Marasti, pe la Poarta A1. Posesorii de bilete VIP si de abonamente pentru doua sau trei zile vor trece apoi pe la cortul de unde se ridica bratarile de acces la festival. Poarta B nu va fi folosita pentru accesul publicului in incinta festivalului si nici pentru iesire. De asemenea, Poarta C va ramane inchisa pentru intrare, fiind utilizata doar pentru iesire. Posesorii de bilete VIP care detin un permis de parcare vor avea acces prin Poarta D a complexului Romexpo.
Bilete pentru festival se vor mai putea achizitiona la intrarea A1 a complexului Romexpo, incepand de vineri, acestea avand pretul de 80 de lei pentru prima zi si 95 de lei pentru a doua, respectiv a treia zi. Cele patru case de bilete vor fi deschise intre orele 13.00 si 21:00 in ziua de vineri, si intre 11.00 si 12:00, in zilele de sambata si duminica.
In total, la prima editie a B'estival sunt asteptati peste 30 de artisti si trupe. Pe langa capetele de afis mentionate vor mai concerta in Capitala in acest weekend si Chicks on Speed, Zdob si Zdub, Omul cu Sobolani, Damian & Brothers, Raining Pleasure etc. Primul dintre artisti care va ajunge la Bucuresti este Phil Hartnoll de la Orbital, cantaretii continuand sa soseasca pana duminica inclusiv.
Onorariile artistilor cumuleaza 1,5 milioane euro, in timp ce bugetul de productie este de 750.000 euro, facand astfel B'estival cel mai scump eveniment muzical organizat pana acum in Romania, potrivit organizatorilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.