In data de 30 noiembrie 2007 va avea loc deschiderea oficiala a primului mall din Bacau, numit Arena City Center. La ora actuala, cu sase luni inainte de lansare, toate spatiile comerciale au fost deja inchiriate. Arena City Center este dezvoltat de
In data de 30 noiembrie 2007 va avea loc deschiderea oficiala a primului mall din Bacau, numit Arena City Center. La ora actuala, cu sase luni inainte de lansare, toate spatiile comerciale au fost deja inchiriate. Arena City Center este dezvoltat de compania locala omonima, in zona centrala a orasului, conform unui comunicat oficial.
Situat in Cartierul Nord, cea mai populata zona rezidentiala din Bacau, mall-ul se adreseaza unui numar de peste un milion de potentiali clienti din judetele Bacau, Piatra Neamt si Vaslui.
Initial, mall-ul va avea o suprafata de 19.500 mp, iar in martie 2008 se va extinde cu inca 6.000 metri patrati, datorita cinematografului Multiplex cu opt sali, cel mai mare din zona Moldovei, si a prezentei unor retaileri internationali noi pe piata din Romania. Arena City Center va oferi o suprafata totala utila de 25.500 mp, unde va gazdui circa 150 magazine. Parcarea va detine locuri pentru 700 de masini, iar in functie de necesitati, aceasta poate fi extinsa la 1.000 de locuri.
Conbac SA, ca antreprenor general, Prompt Trading Bucuresti si Gardiner & Theobald, pentru partea de management si monitorizare de proiect, sunt parteneri in realizarea acestui proiect, iar inchirierea spatiilor este asigurata de compania imobiliara Eurisko.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.