Cogito Ergo Sum  l  Pentru DJ Project, viata e un mister Dupa ineditul videoclip "Before I sleep" a scos albumul "Doua anotimpuri", cel mai tanar pui al sau. In curand, DJ Project va implini "cei sapte ani de acasa" in mate
Cogito Ergo Sum  l  Pentru DJ Project, viata e un mister Dupa ineditul videoclip "Before I sleep" a scos albumul "Doua anotimpuri", cel mai tanar pui al sau. In curand, DJ Project va implini "cei sapte ani de acasa" in materie de muzica. Multi s-au indragostit pe melodiile lor. Daca ditamai Universal Music a hotarat sa-i ia sub aripa-i obladuitoare (si organizatoare de turnee de promovare in lumea-ntreaga), probabil ca ceva, ceva tot au facut DJ Gino Manzotti, DJ Maxx si Elena... ca sa merite asta. Dupa ce au mixat cu spor in tara si-n strainatate, Handke Giuseppe si Florea Ovidiu Nicolae au aplicat principul: "Unde-s doi puterea creste" si s-au reunit in octombrie 2000 sub titulatura DJ Project. Elena a intrat in echipa in toamna lui 2003. Pana azi si-au croit drumul spre fani mai multe hituri: "Lumea ta", "Printre vise", "Privirea ta", "Soapte" sunt doar cateva dintre ele.  NU NE DESPARTIM! Celor trei nu le place sa dea interviuri, pentru ca nu se considera buni vorbitori. Energia lor se consuma in plan muzical. Spun ca nu exista un "cap al rautatilor" si ca fiecare vine cu cate o idee creatoare. Le asambleaza original si apoi analizeaza, tot in trei, rezultatul. Mai ies scantei din relationarea lor? "Foarte putine", recunoaste DJ Gino Manzotti, "si le stingem repede. De fapt", continua el, "oful nostru e nepunctualitatea Elenei. Eu si Maxx ne stim de mult, avem alta mentalitate. Ea e solista noua si e... putin mai rasfatata, iar pana ajunge in sistemul nostru dureaza ceva mai mult. Si mai are un defect major: nu raspunde la telefon!". Intervine Elena: "Nu intarzii. E o mica-mare diferenta. Imi gestionez mai bine timpul. Ce sa le fac daca ei ajung cu o ora mai inainte? Eu vin exact cand trebuie".  FARA TEAPA. Gino conchide: "Avem o veste proasta pentru unii: ne certam, dar nu ne despartim!". Ce asteapta de la Mos Craciun? DJ Maxx e cel mai prompt: "Inca o data premiul «Best Romanian Act»". Gino: "Cel mai tare videoclip pentru balada care va iesi in iarna". Ce i-a invatat viata pana acum? Elena: "Sa nu acord lucrurilor o importanta mai mare decat au". Gino: "Viata e plina de surprize; de fapt, daca stau sa ma gandesc, n-am invatat nimic!". Au luat teapa de la organizatori vreodata? Nu, pentru ca au un manager foarte bun. "De altfel, daca iesim in pierdere, ii oprim lui din salariu", rade Gino.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.